Benvinguts
a Ca l'Arcís!


Ca l’Arcís és una casa rural del segle XVIII situada al vell mig de Sant Feliu Sasserra, un poblet petit i tranquil del nord de la comarca del Bages. Sant Feliu es troba a 60 minuts de Barcelona, 25 minuts de Manresa i 20 minuts de Vic.

Ca l’Arcís és una casa familiar habitada durant molts anys per diferents generacions de la mateixa família. Era una casa on s’emmagatzemava vi i després el venien a la botiga.

Actualment els seus propietaris, en Narcís i la Mª Rosa l’han reformat totalment per posar-la a disposició dels seus clients. Aquí us trobareu com a casa, en un ambient familiar i acollidor, amb totes les prestacions necessàries per desconnectar i passar uns dies inoblidables.

Cal destacar que Ca l’Arcís és una casa reformada amb caràcter antic, estils rústics i colors alegres. Disposem de totes les comoditats d’avui en dia.

La casa consta de 3 plantes, porxo amb barbacoa i pati, amb capacitat per a 10 persones. Ca l'Arcís és un tipus d'allotjament turístic enmig del poble, la qual cosa significa que no cedeix les habitacions, sinó que posa a disposició dels clients la totalitat de la casa amb tots els serveis inclosos.

Reserva

Entorn de Ca l'Arcís

Serveis
i equipaments

A Ca l'Arcís disposem de totes les comoditats que necessites per una estada amb total tranquil·litat i desconnexió.


Ampli interior

A Ca l'Arcís hi ha capacitat per a 10 persones, 3 habitacions dobles, 2 habitacions amb dos llits individuals i dos banys.

Porxo amb barbacoa

A Ca l'Arcís pensem en els moments de descans i plaer dels nostres clients. La casa disposa d'un porxo amb barbacoa, una sala de jocs i una cistella de bàsquet.

Entorn

A 80 mts de Ca l'Arcís hi ha un parc públic, amb gronxadors, taula de pim pom, i també una sala d'actes amb bar. A 260 mts de la casa, hi ha el Serrat de les Forques, amb unes magnífiques visites.

Wifi gratuït

Gràcies a les noves tecnologies, Ca l'Arcís disposa de connexió wi-fi en qualsevol racó de la casa.

Piscina municipal

A 750 mts de Ca l'Arcís, i en època d'estiu, podeu refrescar-vos a la piscina municipal del poble. Amb boniques vistes en mig de la natura. No t'ho perdis!
 

Contacte

Ens posarem en contacte tant aviat com sigui possible.