Benvinguts
a Ca l'Arcís!Núm. de registre oficial: HUTCC-000469DC24

Ca l’Arcís és una casa rural del segle XVIII situada al vell mig de Sant Feliu Sasserra, un poblet petit i tranquil del nord de la comarca del Bages. Sant Feliu es troba a 60 minuts de Barcelona, 25 minuts de Manresa i 20 minuts de Vic.

Ca l’Arcís és una casa familiar habitada durant molts anys per diferents generacions de la mateixa família. Era una casa on s’emmagatzemava vi i després el venien a la botiga.

Actualment els seus propietaris, en Narcís i la Mª Rosa l’han reformat totalment per posar-la a disposició dels seus clients. Aquí us trobareu com a casa, en un ambient familiar i acollidor, amb totes les prestacions necessàries per desconnectar i passar uns dies inoblidables. També es pot visitar la "Granjeta de Ca l'Arcís" on podreu donar menjar als cavalls, ocells, coloms o recollir els ous de les gallines amb els més petits de la casa.

Cal destacar que Ca l’Arcís és una casa reformada amb caràcter antic, estils rústics i colors alegres. Disposem de totes les comoditats d’avui en dia.

La casa consta de 3 plantes, porxo amb barbacoa i pati, amb capacitat per a 10-12 persones. Ca l'Arcís és un tipus d'allotjament turístic enmig del poble, la qual cosa significa que no cedeix les habitacions, sinó que posa a disposició dels clients la totalitat de la casa amb tots els serveis inclosos.

Entorn de Ca l'Arcís

Serveis
i equipaments

A Ca l'Arcís disposem de totes les comoditats que necessites per una estada amb total tranquil·litat i desconnexió.


Ampli interior

A Ca l'Arcís hi ha capacitat per a 10-12 persones, 3 habitacions dobles, 2 habitacions amb dos i tres llits individuals, 2 habitacions amb un llit individual i 3 banys.

Porxo amb barbacoa

A Ca l'Arcís pensem en els moments de descans i plaer dels nostres clients. La casa disposa d'un porxo amb barbacoa, una sala de jocs, una cistella de bàsquet i un ping pong

Entorn

A 80 mts de Ca l'Arcís hi ha un parc públic, amb gronxadors, taula de pim pom, i també una sala d'actes amb bar. A 260 mts de la casa, hi ha el Serrat de les Forques, amb unes magnífiques visites.

Wifi gratuït

Gràcies a les noves tecnologies, Ca l'Arcís disposa de connexió wi-fi en qualsevol racó de la casa.

Piscina municipal

A 500 mts de Ca l'Arcís, i en època d'estiu, podeu refrescar-vos a la piscina municipal del poble, amb boniques vistes en mig de la natura. Entrada gratuïta per tots els nostres clients. No t'ho perdis!
 

Contacte

Ens posarem en contacte tant aviat com sigui possible.