Llocs d’interès

LLocs d'interès

Sant Feliu Sasserra és un poble petit on podrà gaudir d’excursions enmig de la natura, visitant les fonts i les masies del seu entorn.


No ens podem oblidar de visitar el Centre d’Interpretació de la Bruixeria i de pujar al Serrat de les Forques on es contemplen unes vistes immillorables de l’entorn del LLuçanès, Osona, Bages i Berguedà. També podem visitar el Centre històric a través de l’itinerari senyalat amb codi QR, on trobarem indrets carregats d’història: carrer Major, Ermita de Santa Magdalena, casa de Sant Pere Almató, la Farinera, portalada romànica, Església parroquial

Si es desitja es poden fer rutes amb BTT, muntanyisme, senderisme, fer barranquisme, tennis, pàdel, futbol, petanca, bitlles i anar a la piscina municipal en època d’estiu.

A Sant Feliu hi trobem establiments d’embotits casolans, forns de pa, farmàcia, perruqueries, biblioteca, bars, restaurants i centre social. També rutes gastronòmiques i enoturisme.

A 5 Km trobem el poble d’Oristà on es pot visitar la Cripta i el Museu de terrissa catalana, i a 9 Km la població de Prats de Lluçanès on s’hi pot trobar un circuit fix d’orientació.

A 25 minuts trobem la ciutat de Vic on cada dimarts i dissabte es celebra el mercat setmanal. També es pot visitar el Museu de l’art de la pell, el centre històric on es troba la Catedral del segle XI, el Temple romà, el Museu Episcopal, entre altres llocs de gran interès. En l’àmbit de la gastronomia destaca l’existència de restaurants de primera categoria.